Software Development

JavaScript Developer

Creatieve oplossingen bedenken die verrassend goed zijn. Samen met klanten, collega ontwikkelaars, consultants en anderen bouw je aan HR2day. Betrokken bij de ideevorming, de realisatie en test, tot pilots en releasenotes.

Je werkt bij HR2day lekker vanuit huis. We zien elkaar minimaal eens per maand op locatie. Die combinatie werkt! Verderop lees je meer over het thuiswerken bij HR2day.

Over HR2day

HR2day is een softwarebedrijf. We helpen organisaties door ze pure cloud software voor HR & Payroll te leveren waar gebruikers enthousiast van worden. En onze service is simpelweg de allerbeste in z’n klasse. Dat bereik je alleen met een team dat goed functioneert, waar je lol hebt terwijl je heel serieus met je vak bezig bent.

Bij HR2day werk je samen met je ruim 20 collega’s van het Product Development team in het hart van de organisatie. Het team is betrokken, ervaren en flexibel. Met een goede mix van kennis en kunde, maar ook van karakters.

Werken in het Product Development team van HR2day

HR2day is een HR & Payroll oplossing. Onze klanten zijn overwegend grotere organisaties. De medewerkers en managers werken veel met de HR2day app. HR2day biedt een rijk palet aan functionaliteit. Denk aan salarisverwerking, workflow, talentontwikkeling, geavanceerde analytics en een digitaal dossier. Als Javascript Developer zorg je ervoor dat gebruikers op een hele fijne manier met het pakket kunnen werken. De user interface is ons visitekaartje, en jij helpt om deze te realiseren met een uitstekende gebruikerservaring.

Je werkt intensief samen met het team, en vaak ook met klanten. Dat begint al bij het scherp krijgen van de specificaties, waar je altijd een beroep kan doen op product experts, consultants of klanten. Tijdens de ontwikkelfase blijf je nauw samenwerken met de tech leads en product owners. Om te zorgen dat het resultaat precies past op wat onze gebruikers nodig hebben.

Bij HR2day werken we in SCRUM teams en sprints. We luisteren goed naar de klanten en zijn er trots op dat we veel van de klantwensen op relatief korte termijn kunnen realiseren. Het is altijd balanceren tussen tijd en prioriteit. We doen geen maatwerkprojecten: alle ontwikkelingen verrijken die ene generieke applicatie, met configuratie tools waarmee je de applicatie branche- en klantspecifiek inricht.

Versterking gezocht

HR2day groeit. Elk jaar weer méér nieuwe gebruikers, die vragen ook steeds meer functionaliteit. Daarom zoeken we versterking. Voor de functie van Javascript Developer verwachten we dat je minimaal beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Javascript, HTML5, CSS3 en Git. Ervaring met Node.js, Typescript/ES6+, SQL en frameworks zoals React is een pré.

Thuiswerken

HR2day heeft geen kantoor. Je werkt thuis, dat doen wij al sinds de oprichting in 2010. De één vindt dat prettig omdat je niet verplicht elke dag hoeft te reizen. En voor de ander is de flexibiliteit om je eigen dag in te delen juist heel fijn. Hoe dan ook, bij ons heeft de kantoortuin een hele andere betekenis, en is voor velen juist die rustige plek om te werken.

Thuiswerken betekent overigens niet dat je geen of weinig contact met je collega’s hebt. Een paar keer per week hebben we een scrum meeting en we sparren veel met elkaar. Slack is onze beste vriend. Daarnaast komen we eens per maand met alle collega’s van HR2day bijeen – altijd op een inspirerende locatie. En we organiseren veel uitjes. Dit maakt HR2day een heel sociaal bedrijf, waar collega’s echt dat teamgevoel hebben.

Nieuwsgierig? Speel de game!

Ben je benieuwd of deze baan iets voor jou is? Speel dan eens onze eigen ‘Forensische Administratieve Detective’-game. In dit detective-avontuur stel je jouw analytisch vermogen op de proef en moet je op creatieve wijze problemen oplossen. Net als wanneer je klanten van HR2day uit de brand helpt!

Reageren

Kortom, ben je op zoek naar collega’s die enorm gedreven zijn? Klinkt het thuiswerken iets voor jou? En zoek je elke dag uitdaging in je werk? Kijk dan eerst nog eens goed op onze site, daar vind je nog veel meer informatie over ons. Daarna is het aan jou om contact met mij – Marco Boerlage – op te nemen via [email protected].

Kontakt

Marco Boerlage